Бърза помощ

Пресцентър

2013-11-07

Хирурзите от "Пирогов" ще преглеждат безплатно първите 2 дни от следващите 6 седмици

  „Пирогов” стартира високоспециализирани безплатни профилактични хирургични прегледи от 11-ти ноември. В рамките на 6 последователни седмици всеки понеделник и вторник от 13,30 часа в сградата на Медицински център „Пирогов” ще преглежда екип, ръководен от доц. д-р Юлий Ванев. Той и колегите му ще преглеждат за коремни хернии и хронична коремна болка възрастни и деца над 16 години. Всеки, който желае да се възползва от консултациите и прегледите при хирурзите, трябва да се запише предварително на телефон 02/ 9154 574.  

 

2013-11-07

Изписаха Виктория, която беше наръгана през почивните дни

Днес от „Пирогов” изписаха момичето, което беще наръгано в центъра на София в събота срещу неделя. Не се налага да се провежда допълнително лечение в домашни условия. Припомням, че пациентката беше приета по спешност с рани в областта на главата, шията и ръцете. Раните й бяха обработени под упойка и тя беше настанена в травматологията на „Пирогов”.

2013-11-05

Няма опасност за живота на младия бежанец

 Той беше приет снощи в „Пирогов” с порезна рана. Тя е в поясната област на 17-годишния пациент, но няма засегнати органи. Раната е обработена и зашита. Младежът е настанен в Клиниката по детска хирургия. 

2013-11-02

Млада жена с прорезни рани е настанено в болницата, няма опасност за живота й

Тази нощ в "Пирогов" е прието младо момиче с прорезни рани. Те са в областта на главата и ръцете. Няма опасност за живота на пациентката.

2013-10-31

Медиците от "Пирогов" излязоха на протест

  Точно в 12. 30 часа служителите на спешната болница излязоха пред болницата, за да заявят ясно, че не са съгласни да не бъде признато реално колко са работили.Недоволството е породено от изплатените от Касата само 80% от изработените средства за месец Септември 2013 година. Тази сутрин парите бяха преведени по сметката на спешната болница. Сумата обаче се оказа с 600 000 лева по-малко от реално изработените от служителите на болницата и това предизвика вълна от недоволство сред служителите на "Пирогов".